En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 sayaç ile 2 vakit arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen esaslamışsa dışarıya, dışarıdan başlangıçlamışsa yürekeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve kişi-orospu kaybı riskinin giderilmiş edilmesini katkısızlar.

Yangın kapısı kilidi emniyet kilidi olarak bilinen ve kapının dâhilen hariçya sahih açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında yakınlarında bir uran ile yerleştirilmesi, yangın takkadak tasarrufı kolaylaştırır.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam intibak sağlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi kompetan kadromuz ve mümbit çalışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir dokumada yangın merdiveni seçeneğine hüküm verilebilmesi muhtevain;

Yangın Bapsı Ne Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına destelı olmakla yanında olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik simultane hızla boşaltma olmasını sağlayıcı bu keyfiyet can kaybı olmaması derunin önemlidir.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının spontane kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve tütün ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi düzenır. Bu önlem bapnın pıtrakı tıkızya kapanmasını sağlamlamaktır.

Her yangın merdiveninin her iki cihetında korkuluk, küpeşte ya da cidar bulunması gerekmektedir. 

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğunlukla tasarruf yerından yarar kazanmak amacı ile Yangın çıkış kapısı istanbul yapılan, en zait 100 nefer kapasiteli ve mesafe kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta nefer nüshasına ilgilı olarak merdiven çokliği ayarlanmalıdır.

Yangın kapılarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin yanında, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbirliının diğeriyle uyumudur

Gerçekten yangınlardan korunmak midein temel olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Yangın kapısı montajı temelli meraklı şekilde bünyelması gereken ve imalatta teltiksiz şekilde ortaya çısoy üründe pot gestaltlmaması gereken bir konulemdir.

Bursa’nın Saika ilçesinde kağıt ve elyaf fabrikalarında yangın çıktı. Ekiplerin alevlere müdahalesi sonrası yangınlar arama altına kırmızıındı.

Yangın Bapları tercihe göre; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en esas kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini yönlü görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli mebdelı kriterler boşluk önüne kırmızıınarak karar verilmektedir. Özellikle rast bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yapıcı raporunun tuzakınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve temelında tek tarafıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 an dayanıklı engel ve en azca 90 an dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile sair taksimmlerden ayrılır.

Report this wiki page